VickyVilse

VickyVilse

Jobb & hundträning

Me, myself and IPosted by Vicky Sun, May 06, 2012 19:10:01

har min helg bestått av. I fredags var det dags att köra upp Yohnsson och han gjorde en bra lydnad, ett fin fint avvärjande och en bra transport. På allt detta blev vi godkända men mellan överfall och transport finns en visitation och där hade Yohnsson och jag lite olika syn på hur detta skulle gå till. Jag tyckte att Yohnsson skulle ha koll på figuranten medans jag visiterade henne men Yohnsson tyckte att det var trist att ligga där och glo och han ville få igång figuranten igen... DRUMMEL!!! smiley Jaja bara att bita i det sura och göra om skyddsbiten om en månad. Efter uppkörningen åkte jag och Magnus ut för att spåra på Revinge. Yohnsson var lite disträ och tappade stundtals fokus. Det fick bli ett nytt spår, gör om och gör rätt. Spår nummer två gick kanonbra. Shotti fick också ett spår och hej vad det går... smiley Snyggt upptag på rätt håll. Körde upptag a la GB. Motvind och sen stå stilla och analysera i lugn och ro. Det blev tre spetsar och alla utom en tog hon kanonsnyggt. Hon är en fröjd att gå efter, tydlig när hon spårar och väldigt noggrann. smiley Efter spåret var det dags för lite rehab med Shotti. Hon har lite känningar i ena höften. Inget stort men jag vill bygga upp henne så hon håller länge länge. Jag har rehabat henne nu i tre veckor och vilken skillnad det är på henne. Hon är busig och hur lycklig som helst, UNDERBART att se! smiley

I lördags hade vi öppet hus på skolan så det blev ingen träning för min del med onsdagsgruppen. smiley Jag hann med en mysig lite pratstund med min exkollega Annica och hennes goa dotter Moa innan jag styrde stora grå mot hemmet. När jag kom hem var hela huset mummat och Mattias hade hunnit med att springa en runda också. smiley Jag kan ju inte vara sämre så på med joggingkläderna och iväg på en 3,6 km runda. Jag fick sällskap av en cyklande Mattias och med sig hade han Yohnsson. Mamma och Lasse tittade sen förbi och vi grillade och fixade lite med att lägga upp köksgardinerna.

Idag åkte jag ut och spårade med Magnus på Revinge. Yohnsson spåra två spår och jäklar vad han gjorde det bra. Härligt härligt!!!! smiley Efter spårandet så körde vi lite lydnad. Shotti fick köra ett par FS som blev riktigt fina, bra tempoväxling och riktigt fin inkallning. Yohnsson fick träna sig på framförgåendet. Han har en tendens att dra sig åt höger och det är ganska störigt tykcer jag. Idag fick jag till bra tajmade belöningar så jag hoppas han fattade att det är okej att gå framför mig. Kvällen kommer att tillbringas i soffan då jag behöver ladda batterierna inför kommande arbetsvecka.

Ha det bäst och var rädda om varandra!!smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nina Thu, May 10, 2012 09:37:45

Herregud - här händer det grejer :)! KUL med de bra spåren för Yvonne, mindre kul med visitationshelvetet men ändå bra (tycker jag) att han var lite olydig *heja*. Bara po' brännet igen och det är ju kanon att resten av skyddet gick bra. //Kramar

Posted by Susanne Mon, May 07, 2012 08:25:16

Synd på visitationen, men på´t igen bara!

Härligt med spår a´la Revinge i dagarna två iallafall med duktiga vovvs!

Ses i veckan! Kramis

Posted by Cina Sun, May 06, 2012 21:44:19

synd att Yohnson inte kunde ligga still....men ni tar tag i det igen o fixar det helt klart :)

Helgen verkar ju som helhet ha varit bra - ses i veckan!? kram på dig